Avís legal

Condicions generals

Totes i cadascuna de les planes web localitzables sota els dominis plataformallengua.cat, plataforma-llengua.org, plataforma-llengua.cat, jocsijoguines.cat, juguemencatala.cat i jocsijoguinesencatala.cat i els seus respectius subdominis i subdirectoris, així com el seu contingut, són propietat de la Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l'Esbarzer, amb domicili social Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona, amb NIF número G-60417631, constituïda per temps indefinit i inscrita al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 14.606.

L'accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis, s'ha d'efectuar d'acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevulla legislació concordant aplicable.

Política de privacitat i tractament de dades personals

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable: PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER

Finalitat: Facilitar informació d'interès sobre l'entitat i informar els usuaris de les nostres activitats, esdeveniments i serveis.

Legitimació: Relació entre les parts en el marc de la navegació web o d'un contacte, subscripció o consulta a l'entitat.

Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER faci'ns arribar un correu electrònic a dades(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat

Destinataris: No es preveuen cessions de dades.

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament.

Transferència internacional: EUA

Informació addicional: Pot consultar informació detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: plataforma-llengua.cat/privacitat-dades