Avís legal

Condicions generals

Totes i cadascuna de les planes web localitzables sota els dominis plataformallengua.cat, plataforma-llengua.org, plataforma-llengua.cat, jocsijoguines.cat, juguemencatala.cat i jocsijoguinesencatala.cat i els seus respectius subdominis i subdirectoris, així com el seu contingut, són propietat de la Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l'Esbarzer, amb domicili social Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona, amb NIF número G-60417631, constituïda per temps indefinit i inscrita al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 14.606.

L'accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis, s'ha d'efectuar d'acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevulla legislació concordant aplicable.

Política de privacitat i tractament de dades personals

La resposta a qualsevol dels formularis de la web es voluntària. Les dades personals que ens faciliteu a través dels formularis d'aquesta web o mitjançant missatges de correu electrònic, seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades per aquesta organització de manera confidencial, únicament i exclusiva per ús propi de la Plataforma per la Llengua.

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, podeu, en qualsevol moment, accedir a la informació que roman a la nostra base de dades relativa a la vostra persona per a la seva consulta, rectificació o cancel·lació, o per oposar-vos a qualsevol altre possible ús de la mateixa. Si desitgeu accedir, rectificar o cancel·lar les vostres dades en tot el que fa referència a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adreceu-vos a: Plataforma per la Llengua, Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona Tel.: 93 321 18 03, A/e: info(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat.