Festa pel Joc i el Lleure en Català

14a Festa pel Joc i el Lleure en Català: 18 de novembre, al passeig de Lluís Companys de Barcelona (de 10 h a 15 h)

Des del desembre de 2004 la Plataforma per la Llengua organitza la Festa pel Joc i el Lleure en Català. Es tracta d'un acte reivindicatiu i lúdic que s'organitza anualment per reclamar el dret de nens, joves, adolescents i adults a poder jugar i divertir-se en català.

A la Festa pel Joc i el Lleure en Català hi podreu trobar tallers, actuacions i espectacles per a totes les edats. A més, a la Festa també hi participen distribuïdors, fabricants i venedors de jocs i joguines que incorporen el català a la Fira del Joc i el Lleure en Català.

|Alt Imatge|

Aquesta activitat s’inclou dins la campanya "En català, jugues?", que a grans trets té cinc objectius:

  1. Conscienciar les empreses de la importància de tenir en compte la nostra llengua a l'hora de comercialitzar productes orientats als infants en el nostre país.
  2. Demanar a les administracions una legislació especial pel que fa a la llengua de jocs, joguines, vídeos, videojocs i altres materials dirigits als nens i joves que es comercialitzen a Catalunya.
  3. Convidar tota la població (sobretot els pares i mares i els Reis d'Orient) a tenir en compte la llengua a l'hora de comprar els regals per als més petits.
  4. Conscienciar els botiguers de joguines que demanin als proveïdors més jocs i joguines en català i que les col·loquin de forma visible als aparadors.
  5. Promocionar i donar a conèixer l'oferta existent de joguines que hi ha en català, que és del voltant del 8%.

Descobreix molt més sobre la festa

14a Festa pel Joc i el Lleure en Català (Pròximament)