Festa pel Joc i el Lleure en Català

Celebrem la 15a edició de la Festa pel Joc i el Lleure en Català!

El passat 18 de novembre, la Plataforma per la Llengua va tornar a omplir d'activitats i jocs el Passeig Lluís Companys de Barcelona per reclamar el dret a jugar en català. En la seva 15a edició, la Festa del Joc i el Lleure en Català ha aplegat més de 5000 persones, que han desafiat la pluja intermitent i han participat dels tallers i jocs organitzats per l'ONG del català.

|Alt Imatge|

Aquesta activitat s’inclou dins la campanya "En català, jugues?", que a grans trets té cinc objectius:

  1. Conscienciar les empreses de la importància de tenir en compte la nostra llengua a l'hora de comercialitzar productes orientats als infants en el nostre país.
  2. Demanar a les administracions una legislació especial pel que fa a la llengua de jocs, joguines, vídeos, videojocs i altres materials dirigits als nens i joves que es comercialitzen a Catalunya.
  3. Convidar tota la població (sobretot els pares i mares i els Reis d'Orient) a tenir en compte la llengua a l'hora de comprar els regals per als més petits.
  4. Conscienciar els botiguers de joguines que demanin als proveïdors més jocs i joguines en català i que les col·loquin de forma visible als aparadors.
  5. Promocionar i donar a conèixer l'oferta existent de joguines que hi ha en català, que és del voltant del 8%.

Descobreix molt més sobre la festa