Jocs i joguines

Filtrar els resultats

Edats
Tipus
Veure'n més (tipus)
Fabricants
Veure'n més (fabricants)

Cercar joguines

5 productes

Capitán Flint

Tipus:
Cartes
Edat:
6 a 12 anys
Fabricant:
Viravi

Capità Flint. La recerca del tresor! Capitán Flint és un joc de cartes frenètic i divertit per a 2 a 6 valents i intrèpids pirates. Enxampa el lloro Parche per trobar els tresors amagats, agafa el major nombre de joies i monedes del cofre abans que el  fantasma del Capità Flint aparegui i converteix-te en el pirata més ric.

CARGOLINO VALENTINO

Tipus:
Joc de taula
Edat recomanada:
A partir dels 5 anys
Fabricant:
Viravi

Cargolino Valentino és un joc familiar molt divertit on ens convertim en caragols de carrera que competeixen per ser els últims en arribar a la meta.

Storytelling

Tipus:
Joc de taula
Edat:
6 a 12 anys
Fabricant:
Viravi

Storytelling és un joc per a tota la família amb què us endinsareu dins del fantàstic món dels contes de tota la vida. Escolteu atentament el rondallaire i intenteu trobar les parts de la llegenda de Sant Jordi, la faula de la llebre i la tortuga, la història de la Ventafocs o el conte dels tres porquets per a esdevenir el millor rondallaire.

TORNADO ELLIE

Tipus:
Joc de taula
Edat recomanada:
A partir dels 8 anys
Fabricant:
Viravi

Fins i tot les vaques més pesades poder arribar a volar… en contra la seva voluntat! En aquest joc de cartes i d’habilitat els jugadors intenten mantenir els animals de la seva granja a terra ferma.

Una Nit. L'Home Llop

Tipus:
Cartes
Edat:
12 a 99 anys
Fabricant:
Viravi

 A "Una Nit. L'home Llop" cada jugador adopta el paper d'un vilatà, un home llop o un personatge especial. Haureu d'endevinar qui són els homes llop i eliminar, almenys, un d'ells si voleu guanyar… sempre i quan no us hàgiu  transformat en Home Llop! Entretingut joc d'identitats ocultes on res és el que sembla.