Blog
← Altres entrades

VIDEOJOCS - Juga en Català

A la Plataforma per la Llengua tenim en marxa molts projectes, però si d'alguna cosa estem molt orgullosos és d'ajudar que el català tingui una mica més d'impacte lingüístic dins la comunitat, i més encara si es fa mitjançant la difusió de jocs i joguines.

Avui us parlarem dels nous videojocs en català que hi ha al mercat. Moltes vegades aquest fet ens passa desapercebut, ja que fins fa ben poc era quelcom impensable, però us assegurem que veure el català "en moviment" dins un videojoc és un triomf en tota regla, tal com ens indica la Comunitat Catalana de Nintendo.

En aquests últims anys Barcelona s'ha convertit en un pol magnètic per al sector de l'entreteniment digital, i grans empreses del sector s'hi han instal·lat. A més, des del 2006, aquest sector s'intenta impulsar amb la fira Barcelona Games World, que enguany celebrarà la tercera edició del 29 de novembre al 2 de desembre. I si a tot això s'hi suma la necessitat pròpia d'una empresa de créixer i expandir-se, és el que ens acaba donant aquest impuls imprescindible i definitiu que ha fet que les empreses apostessin pel català.

Al nostre web podreu trobar un total de 38 videojocs que incorporen el català com a llegua seleccionable, de moltes temàtiques diferents i de diferents franges d'edat perquè ningú de casa es quedi sense jugar. Si coneixeu més videojocs en català o en trobeu a faltar algun ens ho podeu fer arribar. Com més llarga sigui la llista millor!

Videojocs en català