Blog
← Altres entrades

15a Festa pel Joc i el Lleure en Català

Ja ha arribat, per quinzè any consecutiu, la Festa pel Joc i el Lleure en Català! Aquest any se celebrarà el diumenge 18 de novembre al passeig Lluís Companys de Barcelona al llarg de tot el matí, entre les 10 h i les 14 h. Ja estàs preparat per passar un matí d'allò més intens ple d'activitats i tallers?

Els tallers són molt diversos: pintar cares, jugar amb globus, ludoteca i exposició, fer doblatge de cinema, fer una corona de cartolina, taller de màgia, jocs tradicionals i de baldufes amb la companyia de jocs L'anònima, scrabble gràcies a la Federació Internacional de Scrabble en català, un taller d'aprenentatge de la llengua de signes catalana gràcies a la col·laboració d'Auels, i molts altres.

També tenim activitats per als qui els agrada l'adrenalina, com el rocòdrom o bé el circuit per a patinets. Us convidem a tots els nens que porteu el vostre patinet per poder fer el circuit!

A més, hi haurà activitats d'arrel tradicional per part dels Bastoners de l'Esbart Espiga d'Or, els Bastoners del Raval i els Diables i Tabalers del Poble-sec. També hi haurà un taller de dansa amb l'Esbart Sant Jordi i un de màgia amb el Mag Ferbuch.

I, com cada any, hi haurà diverses actuacions a l'escenari dinamitzades a ritme de rap gràcies a Nel·lo:

-          A les 11 h, funció de titelles amb Xip xap.

-          A les 12.30 h, La Tresca i la Verdesca ens oferirà un espectacle d'animació d'allò més entretingut.

-          I al llarg de tot el matí tindrem la companyia l'Ulldistret, que anirà amunt i avall.

També hi haurà un patge reial que rebrà i guardarà les cartes que els nens vulguin fer arribar als Reis d'Orient!

Aquesta jornada convida grans i petits a fer un recorregut per tallers de tota mena, actes i paradetes, tots relacionats amb el lleure en la nostra llengua. Una bona oportunitat per reflexionar i informar-nos sobre l'accés que tenim a aquests productes.

En català, jugues? És hora de gaudir del joc!!