Blog
← Altres entrades

Inscripcions a la 6a edició del Concurs Tísner

El passat 29 de novembre va finalitzar el termini d'inscripcions per participar a la 6a edició del Concurs Tísner, iniciativa organitzada per Plataforma per la Llengua amb l'afany de practicar la llengua catalana a través del joc. Aquest any, 251 aules de 138 escoles participaran del projecte que consisteix en què alumnat de 5è i 6è de primària d'arreu del domini lingüístic creï un joc de taula inèdit i col·lectiu que tracti qualsevol aspecte de la llengua catalana.

D'entre les 138 escoles de tots els territoris participants n'hi ha 36 que repeteixen l'experiència i, a més a més, s'han superat les inscripcions al País Valencià respecte el curs anterior. Enguany, com a novetat, hi ha hagut participació a l'Alguer, Andorra, la Catalunya Nord, les Illes Balears i la Franja de Ponent, territoris on no estava oberta la participació en edicions anteriors.

Ara, doncs, comença el compte enrere per conèixer una nova onada de possibilitats de jocs que ens oferiran els i les joves d'entre 10 i 11 anys de tots els territoris de parla catalana. El termini de presentació dels projectes finalitzarà dimecres 22 d'abril de 2020 i les escoles i aules guanyadores es donaran a conèixer el diumenge 24 de maig del 2020.