Jocs i joguines

Un joc perillós

Tipus:
Joc d'internet
Edat:
6 a 12 anys, 12 a 99 anys
Fabricant:
Mans Unides
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Sabies que el 90 % de les guerres tenen lloc al Tercer Món? Sabies que 1.000 milions de persones guanyen menys de dòlars al dia i que es gasten un 60 en menjar? Sabies també que el govern espanyol es gasta cada dia 63 de milions euros només en el seu pressupost de Defensa?

 Ei, que no ho sabies? 

Mans Unides t’ofereix un joc online per a que puguis assabentar-te què passa en el món. Es tracta de “Un Joc perillós”, un joc tipus trivial on podreu escollir un personatge per jugar i fer un rànquing amb altres jugadors.

El joc és un viatge pel món, on aniràs descobrint diferents situacions i dades sobre les injustes relacions comercials que hi ha entre els països, que fan que els països del Tercer món  siguin encara més pobres.

 També una assabentareu què son els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (anomenats també com els ODM), vuit fites que l’Organització de les Nacions Unides (ONU) en diferents àmbits per tal d’intentar reduir la pobresa, la fam, la manca d’educació de milions de nens i nenes, així com la de millorar l’atenció sanitària de milions de persones en tot el món a la meitat abans del 2015.

Més de 60.000 partides de “Un joc perillós” en 2008

Des de que vam iniciar aquest joc més de 60.000 nois i noies de tot el món han jugat a “Un Joc Perillós”: nois i noies a Espanya, de l’Argentina, o Mèxic. Com a novetat d’aquest any, ja podeu  fer vosaltres mateixos preguntes i jugar en grup, i competir així amb altres grups. Hem fet un rànquing per a jugadors individuals i altre per a grups.

El podreu trobar a: http://www.unjocperillos.org/