Jocs i joguines

La llegenda del Tarlà

Tipus:
App
Edat:
3 a 6 anys
Fabricant:
ERAMMEDIALAB S.L
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

La Llegenda del Tarlà és una bona aventura, pròpia de terres gironines.

Es tracte de la primera app creada per la empresa ERAM to play, disponible en català i castellà i per a iPad. És un conte interactiu que ens explica una antiga llegenda lligada a la ciutat de Girona. La llegenda narra la història del Tarlà, un divertit personatge, que durant l’epidèmia de la pesta negra que va patir la ciutat, es va dedicar a animar i distreure als veïns del carrer de l´Argenteria, fent tombarelles i explicant rondalles mentre aquests es trobaven en quarantena i aïllats.

La historia agradarà als nens ( i no tant nens) alhora que els estimularà a descobrir la tradició, cultura i història a través de la llegenda, d’una forma amena i divertida. L’aplicació és conte i joc al mateix temps. Els protagonistes ens narraran la història, però per poder avançar, primer s’haurà de trobar les 8 animacions que amaga cada pantalla i com a premi per la troballa: s’aconsegueix una medalla!     

També inclou un joc addicional per disfressar als nens protagonistes, en Narcís i la Júlia.

Destaquem, la possibilitat de triar entre lletra de pal o lletra lligada, les 12 pantalles amb escenaris inspirats en la Girona medieval i les veus dels nens narradors!

El botó d’ajuda per trobar les 8 interaccions resulta molt convenient, sobretot si no les acabes de trobar, és  important per no despistar al nen en el que realment ens agrada, que és la història.