Jocs i joguines

Estel·lat

Tipus:
App
Edat:
12 a 99 anys
Fabricant:
Jarek Bartonek
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Fa 300 anys els ases catalans va perdre la guerra contra un exèrcit invasor de braus de Castella. Els ases eren humils però perseverants i no es rendien mai.

Al segle XXI les forces del firmament es van conjurar per vetllar pel naixement del seu nou líder a qui van anomenar Pep I l´Estel·lat. En Pep és jove i frisa per liderar el seu país cap a la independència abans que no arribi 2014. Així comença el seu apassionant viatge a través de les nostres contrades. Mentre salta i llisca pels munts i turons catalans haurà de collir tants estels com sigui capaç. Quants més en culli i més ràpid viatgi a través de les 4 províncies catalanes més aviat podrà arribar a Europa i onejar-hi l´estel·lada.

Malauradament el brau Mariano comença mica en mica a despertar-se. Des de les seves seques pastures va vigilant com en Pep salta i llisca vers la independència...el brau s’està preparant per a l’envestida final.

Ajuda en Pep a volar lliscar pels munts i collir quants més estels millor mentre admires el canviant paisatge a l’horitzó. Guia’l mentre travessa Barcelona Tarragona Lleida i Girona per tal que pugui arribar a Europa sense haver pres mal.

Per descomptat serà un viatge trafegós. Caldrà que en Pep reposi forces i mengi totes les flors que trobi pel camí; aquestes l’ajudaran a saltar més alt i amb més força.

Però vés amb compte! El camí vers la independència està ple de perills. En Pep no es podrà distreure ni ensopegar amb les pedres que hi anirà trobant ja que li farien perdre velocitat!

Recorda el brau està despert i et vigila de prop...pot enxampar en Pep en qualsevol instant! Ajuda en Pep a lliscar volar i córrer per tal que arribi a Europa abans que el brau l’enxampi!

Aquest joc conté 20 assoliments únics i excitants!
Si aconsegueixes guanyar-los tots podràs obtenir 550 punts!
La banda sonora és original!
Els munts i els colors es regeneren amb cada joc nou!