Jocs i joguines

Macedònia

Tipus:
App
Edat:
6 a 12 anys
Fabricant:
Generalitat de Catalunya
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Vola amb el grup de música Macedònia en aquesta aplicació per als més petits de la casa. Aprèn quines són les fruites de cada estació de l’any quines propietats tenen i agafa el màxim de peces per omplir-te d’energia i guanyar molts punts.

El grup Macedònia protagonitza aquesta aplicació. Escull quina entre les cinc membres i els dos músics del grup tria les peces de fruita de la temporada de l’any i després vola per agafar el màxim de peces però compte amb els gripaus amb les vaques amb els arbres o amb les barques perquè si els toques et resten energia. I tot acompanyat de la cançó original del grup: “Esmorzar”.

Sigues el protagonista de l’aventura de Macedònia durant les quatre estacions de l’any i omple’t d’energia amb la millor fruita del nostre país!

CARACTERÍSTIQUES

+ 4 escenaris il·lustrats: primavera estiu tardor i hivern
+ 7 personatges per escollir: 5 cantants i 2 músics de Macedònia
+ 16 tipus diferents de fruita amb les seves descripcions
+ Inclou les imatges de la campanya “A la fruita la música entra sola”
+ Dues versions de la cançó original de la campanya “Esmorzar”
+ Amb les veus originals de les cantants de Macedònia
+ Amb la presència de la Maria la Sara la Irene la Carlota i la Paula

Aquesta aplicació està emmarcada dins del Pla de consum de fruita a les escoles una iniciativa de la UE que a Catalunya es fa efectiva mitjançant l’acció coordinada dels Departaments d’agricultura Ramaderia Perca Alimentació i Medi Natural el de Salut i el d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.