Jocs i joguines

Alice calculadora

Tipus:
App
Edat:
6 a 12 anys
Fabricant:
Wi So Mobile S.L
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Els desenvolupadors del món d´Alice estan molt contents de portar Alice la calculadora que parla la calculadora interactiva i que parla i és ideal pels nens que estan aprenent els números i les matemàtiques. La calculadora compte fins a mil milions i tota la família podrà practicar l’art de sumar restar multiplicar i dividir juntament amb l´Alice.

La calculadora és fàcil d’utilitzar i ajuda els seus fills a pronunciar tots els números i la suma del total amb la veu d´Alice mentre llegeix tots els números i la suma de les equacions en veu alta. És bonic encantador i fa fàcil l’aprenentatge de les matemàtiques. Alice la calculadora que parla és un dels molts jocs educatius de la nostra sèrie d´Alice desenvolupats per Wi So Mobile. Fem jocs lúdics e interactius jocs de nombres jocs de memòria i altres jocs de preescolar i escolar.

Característiques
Alice la calculadora que parla estimula els nens a aprendre matemàtiques i els nombres amb els sons estimulants imatges i veu en off. És fàcil d’utilitzar amb els botons de grans dimensions i està especialment dissenyada pels nens.

Per més informació sobre el nostre premi rebut en aplicacions educatives visiteu la nostra pàgina web www.wisomobile.com