Jocs i joguines

Sant Jordi – Joc per a nens

Tipus:
App
Edat:
3 a 6 anys
Fabricant:
Editorial Cruïlla
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Voleu descobrir la llegenda de Sant Jordi a través de la vostra tauleta? TutoTOONS, amb col·laboració de l’Editorial Cruïlla, presenta Sant Jordi – Joc per a nens, una aplicació que anima l’infant a escoltar la llegenda de Sant Jordi, a mirar unes il·lustracions molt cuidades pensades per als més petits, i a participar en la història mentre va avançant.

A més, inclou una narració oral, perquè incorpora l’àudio amb la narració de la llegenda, amb l’objectiu que els infants aprenguin referències de l’imaginari clàssic i tradicional dels contes de sempre i reforcin l’hàbit de l’escolta activa. I per fer-ho més divertit, els menuts es trobaran també amb un joc interactiu, que inclou activitats diverses, com puzles, jocs per classificar, per comptar i per pintar, jocs d’atenció visual, memòria visual i comprensió lectora…

Aquest conte interactiu contribueix al treball de la comprensió oral, d’aprendre a escoltar i comprendre, d’ampliar vocabulari, d’escoltar estructures de frases pròpies de la narrativa de la nostra tradició oral…

Sant Jordi – Joc per a nens ajudarà els infants a concentrar-se, a comprendre i a escoltar, que són habilitats bàsiques per a nous aprenentatges. És una manera de despertar l’interès de l’infant, perquè la interacció fa més senzill i motivador l’aprenentatge i li permet avançar al seu ritme.

Us animeu a descobrir Sant Jordi a través de l’app? La trobareu de manera gratuïta per als dispositius Android, i per només 0,89€ per a iPad i iPhone.