Jocs i joguines

SURA

Tipus:
Joguina d'habilitat
Edat:
3 a 6 anys, 6 a 12 anys
Fabricant:
HORY
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
20 a 40€

 SURA és unajoguina de suro natural, per jugar a pescar peixos. El suro s’extreu de l’escorça de l’Alzina Surera (Quercus suber), un dels materials autòctons més nobles i delicats de l’oest del Mediterrani. SURA combina aquest material natural amb l’ofici dels petits pescadors de palangre, una de les arts de pesca més respectuoses amb el medi ambient. A la Costa Brava ambdós tresors conviuen amb la seva gent.

SURA és unjoc d’habilitat, on enfilar els peixos a la boia és tot un repte. És unjoc participatiu, on fins a 3 nens poden jugar en equip gràcies a la barca i a cadascuna de les dues boies del joc. És unjoc educatiu, on aprendre les arts de pesca i els peixos del Mediterrani.

És una joguina100% reciclablei incorpora una plantilla perquè a casa els infants amb les seves famílies puguin crear més i més peixos reutilitzant els envasos de gels i xampús de bany.

Està100% dissenyada i manufacturada a Catalunyai en el seu procés de fabricació hi col·labora el Centre Especial de Treball El Vila de Blanes.

Edat recomanada: 
3-99 anys

Advertència:
No és convenient per a nens menors de 3 anys. Pot contenir peces petites. Pot presentar variacions de color i forma. Guardi la joguina en un lloc sec després de jugar-hi. Netegi la joguina només amb un drap humit.