Jocs i joguines

Guaita Kina Tribu - Capítol 1: Les 4 Barres

Tipus:
App
Edat:
3 a 6 anys
Fabricant:
GKT Studios
Què inclou en català:
Tota la App
Preu orientatiu:
1 a 20€

L’App Guaita Kina Tribu de GKT Studios és una App infantil educativa inspirada en l’obra de teatre 'Trifulkes de la Katalana Tribu' de Víctor Alexandre, que té com a objectiu despertar la curiositat sobre la Història de Catalunya a partir de minijocs per a nens i nenes de 4 a 9 anys.

Utilitzant un llenguatge audiovisual fàcil de reconèixer pels nens, els personatges històrics són representats per animals humanitzats, que els fan de guia al llarg de tot el joc. Així, l’app es converteix en un instrument vehicular amb el que el nen aprèn al mateix temps que es diverteix.

Cap.1- Les 4 Barres:El nen aprendrà la llegenda de les 4 barres.

Cap.2- Els Reis Catòlics: Aprendrà qui eren Ferran i Isabel i que van signi?car per Catalunya.

Cap.3- El setge de 1714: Coneixeran qui va ser Antoniode Villaroel i el Duc de Berwick.

Què és Guaita Kina Tribu?

Agafant el relleu dels llibres interactius, Guaita Kina Tribu combina aprenentatge i entreteniment a parts iguals, motivant els petits a continuar jugant, aprenent i experimentant.

Es tracta d’un producte transmèdia, en el que les històries es desenvolupen adaptades a diferents formats i canals aquest fet i el que estigui disponible en català, castellà, anglès i japonès facilita la introducció al mercat internacional i la projecció de la Història de Catalunya i la llengua catalana.

Les 4 Barres: El primer capítol

Guaita Kina Tribu es contempla com una saga de capítols que segueixen la història catalana.

Els capítols comencen al segle IX amb Guifré el Pilós i s'allargaran ?ns al 1714 amb el Duc de Berwick i Antoni de Villarroel, passant per altres personatges històrics com Jaume I i els Reis Catòlics.

“Les 4 Barres” és el primer capítol presentat a l’App Store.

En aquest primer capítol el personatge que els guiarà és en Guifré el Pelós, un goril·la molt simpàtic, divertit i protector de la seva tribu, que demana ajuda als nens i nenes per trobar un escut que representi Catalunya.

A mesura que es vagi endinsant en el joc, l'infant anirà assolint diferents nivells de di?cultat a la vegada que desenvolupa les capacitats motrius, d'exploració i experimentació amb les formes, els números, les seqüències, la introducció a les llengües estrangeres, els colors... tot descobrint la llegenda dels escuts dels Nou Barons de la Fama de l’Otger Cataló.