Jocs i joguines

Bacàvia. El joc dels Països Catalans

Tipus:
Joc de taula
Edat:
12 a 99 anys
Fabricant:
Joan Pons Valls
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

 Bacàvia és un joc de taula que mitjançant estratègia, coneixements i atzar es proposa d’una manera lúdica divulgar i reflexionar al voltant del nostre espai compartit: els Països Catalans.

Poden jugar al Bacàvia entre 2 i 6 persones, i s’adreça a més grans de 12 anys. És un joc que genera l’emoció de les competicions i alhora incrementa els coneixements que tenim de la societat on vivim, tot descobrint-nos una visió alternativa a la dominant. Té, doncs, una triple vessant: la lúdica, l’educativa i la ideològica.

Qui vulgui guanyar la partida ha d’aconseguir quedar-se sense cartes i mantenir un nombre mínim de comarques. I sense que ningú ho faci abans!

Per poder-ho fer ha de col•locar adequadament les cartes seqüencials a les sèries corresponents, situar correctament en el mapa les respostes a les cartes cartogràfiques, i superar diverses accions, preguntes i/o debats.

Tot això sense caure en la “submissió”, de la qual, com ja sabeu, és molt difícil sortir.

El disseny gràfic del Bacàvia és un treball d’en Jordi Padró Farré @garbuixgrafic i respon a un codi gràfic net i minimalista, ben diferent de l’estil recarregat característic de la majoria de jocs de taula.

Trobareu més informació a: https://econacionalitarisme.wordpress.com/bacavia/