Jocs i joguines

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Tipus:
Videojocs
Edat:
12 a 99 anys
Fabricant:
NINTENDO
Preu orientatiu:
20 a 40€

The Legend of Zelda: Skyward Sword és un videojoc d'acció i aventura per a la consola Wii i la setzena entrega de la saga The Legend of Zelda. Desenvolupat per Nintendo Entertainment Analysis and Development amb l'ajuda de Nintendo SPD i Monolith Soft, es va llançar a totes les regions el novembre de 2011. El joc utilitza el perifèric Wii MotionPlus per les lluites d'espases, amb un sistema d'apuntar del Wii Remote revisat utilitzat per focalitzar.

En la cronologia del joc és el que primer ocorre en la saga Zelda, precedint The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Skyward Sword segueix l'encarnació del protagonista de la sèrie Link, qui va créixer en una societat sobre dels núvols coneguda com a Skyloft. Després que la seva millor amiga, Zelda, sigui tirada a la terra per sota els núvols per forces dimonials, Link fa tot el que pot per salvar-la, viatjant entre Skyloft i la terra per sota dels núvols mentre lluita les forces obscures de l'autoproclamat "Senyor dels Dimonis", Ghirahim.

El joc no està en català per Nintendo, per descargar-lo la traducció pots fer-ho a: https://www.gaming.cat/tema/the-legend-of-zelda-skyward-sword-catala/