Jocs i joguines

Matemàtiques amb en Pipo

Tipus:
Jocs multimèdia
Edat:
3 a 6 anys
Fabricant:
Cibal Multimèdia
Què inclou en català:
Tot el joc

 Matemàtiques amb en Pipo va dirigit principalment a nens i nenes d' entre 3 i 7 anys d'edat. Si bé, molts jocs poden ser utilitzats amb ajuda a partir dels 2 anys, i d'altres, en els seus nivells superiors, són adequats per a nens majors de 7 anys.

Les àrees didàctiques són variades: comptar, ordenar, sèries numèriques, operacions de càlcul simples i complexes, seqüències lògiques, figures geomètriques, trencaclosques, mesures, operar amb monedes...

Els objectius del programa es centren en el foment i l'estimulació de la capacitat mental lògica-matemàtica, a més d'altres variables com l'atenció, capacitat d'observació, memorització, organització espacial, coordinació...

Les matemàtiques i el raonament lògic són àrees que sovint es presenten de forma poc estimulant per als nens. Amb Matemàtiques amb en Pipo fem una proposta que tracta els continguts de forma lúdica i atractiva, i pretén potenciar al màxim la increïble capacitat d'aprenentatge que tenen els nens.

Són jocs molt estimulants i capten ràpidament l' interès del nen gràcies a la seva dinàmica i disseny. Això farà que el nen cada vegada es vulgui superar a si mateix.

La durada de cada joc serà diversa en funció del ritme d'aprenentatge, de les necessitats i les capacitats de cada nen. No hi ha pressió del temps, i en qualsevol moment es pot interrompre i sortir del joc.