Jocs i joguines

Catan

Tipus:
Joc de taula
Edat:
3 a 6 anys, 6 a 12 anys, 12 a 99 anys
Fabricant:
Devir
Què inclou en català:
instruccions, embolcall i tot el joc
Preu orientatiu:
20 a 40€

L'objectiu del joc és conquistar i colonitzar l'illa de Catan, formada per 19 hexàgons de terreny envoltats pel mar. Cada jugador comença la partida amb dos poblats i dues carreteres. N'haurà d'anar construint més i arribar a convertir els poblats en ciutats, per expandir-se. Però per construir necessitaràs comerciar amb matèries primeres… Negociant i comerciant, sorgiran noves oportunitats per a tu i els teus oponents, però Catan només pot tenir un únic sobirà: seràs tu? Cada partida de Catan és completament diferent, ja que el tauler de joc es crea de nou cada vegada, i mai és igual que l'anterior.
Contingut: 19 hexàgons de terreny, 95 cartes de matèria primera (19 de cadascuna), 25 cartes de desenvolupament, 4 taules de costos de construcció, 2 cartes especials, 2 portacartes, figures de joc en quatre colors (16 ciutats, 20 poblats i 60 carreteres), 1 figura de lladre (grisa), 18 fitxes numerades i 2 daus. A més, inclou les regles del joc i el manual dels colons.
Klaus Teuber (Alemanya, 1952) és un prestigiós dissenyador de jocs de taula que ha rebut el premi del joc de l'any (Spiel des Jahres) a Alemanya en quatre ocasions, una d'aquestes gràcies a Catan.
Jugadors: 2-4