Blog
← Altres entrades

Inscripcions obertes per al 4t Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

Ara que comença un nou curs escolar us portem una bona notícia, especialment per als alumnes que comenceu 5è o 6è: ja és obert el termini d’inscripció per al proper Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català!

Com bé sabeu, aquest certamen que se celebra anualment té per objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc. Aquesta proposta fomenta, a través del lleure i l’aprenentatge, la cooperació, la creativitat i l’enginy, alhora que apel·la a la importància de conèixer i estimar la pròpia llengua.

Si voleu saber-ne més, en aquest enllaç podreu veure els magnífics projectes que han presentat les diferents escoles en les tres edicions anteriors, així com els projectes premiats i les fotografies dels actes de lliurament de premis.

Al final d’aquesta entrada hi trobareu els enllaços per consultar les bases i requeriments per a participar en aquesta edició. També hi trobareu el formulari d’inscripció que cal omplir i enviar. El termini per a inscriure’s finalitzarà el divendres 10 de novembre. Així mateix, al web de Jocs i Joguines en català hi trobareu tota la informació que necessiteu i les adreces de contacte amb la Plataforma per la Llengua.

Animem tota la comunitat educativa a participar-hi.

Molta sort i encerts per a aquest nou curs!

Enllaços relacionats