Jocs i joguines

El Memory de les Emocions

Tipus:
Joguina d'habilitat
Edat:
3 a 6 anys, 6 a 12 anys
Fabricant:
Innovació Educativa
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

El Memory de les Emocions, ajuda a desenvolupar la consciència emocional dels infants treballant i diferenciant les emocions bàsiques. Reconèixer quan està trist, quan està enfadat, sorprès o alegre no només l'ajudarà a ser més conscient de si mateix, sinó que també potenciarà identificar-ho en els altres, fomentant la seva empatia

De la mà d'en Naf i la Nef es treballa l'alegria, la tristesa, la por, la sorpresa, la ràbia i la vergonya a través de 28 cartes il·lustrades i 12 cartes amb vocabulari emocional escrit en català, castellà i anglès. L'objectiu del joc és aconseguir el màxim de parelles d'imatges i noms d'emocions.

Com a valor afegit, es potencia l'autoestima dels infants amb la carta del Cor i l'Estrella. Quan un jugador aconsegueix trobar la parella de cartes del Cor, farà un regal emocional a qui ell desitgi. En canvi, quan un jugador aconsegueix la parella de cartes de l'Estrella, rebrà un regal emocional de part de tots els participants.

Els regals emocionals ens fan adonar que ens podem sentir bé a partir de donar i de rebre, de gaudir plegats i de compartir.  Poden ser una paraula d'agraïment, un desig positiu pels altres, un elogi o una abraçada.